+32 483 515 702

+32  15 555 230

info@reneconstruct.be

Elektriciteitswerken


Wij zijn de specialist in algemene elektriciteitswerken in heel vlaanderen. Al jaren staan wij in voor installatie- en herstellingswerken van al uw elektriciteitsproblemen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de elektriciteitssector is het bedrijf ontstaan. Wij bieden oplossingen voor iedereen, zowel voor particulieren, bedrijven en appartementsgebouwen.Wij zijn een groeiende zaak waarbij kwaliteit en vakmanschap hand in hand gaan. Wij staan steeds borg voor een professionele dienstverlening en respecteren steeds de afgesproken data. Het resultaat is wat bij ons centraal staat.


Sanitair & Badkamer


De badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning, u komt er dagelijks en wilt er rustig kunnen douchen en in bad of naar het toilet kunnen gaan, iedere badkamer heeft een eigen identiteit, wellicht geeft u de voorkeur aan een donkere stijl, een moderne of juist een heel klassieke variant.Bij ons vindt u het totaalpakket voor uw badkamer, of het nu renovatie, verbouw of nieuwbouw betreft. Wij dragen zorg voor eventuele sloop, timmerwerk en erkend installatiewerk. Daarnaast verwerken wij alle wand- en vloertegels.


Kortom: alles voor uw badkamer onder één dak.Bezettingswerken


RENE CONSTRUCT legt zich toe op zowel grote als kleine bezettingswerken. Ons stukadoors bestaat uit mensen met heel wat werkervaring in het pleisteren van facades, muren en plafonds, zij zorgen steeds opnieuw voor een onberispelijke afwerking van uw pleisterwerk.


In het kader van een toekomstige samenwerking bezorgen wij u alvast het nodige advies met vakkennis over alle soorten pleisterwerken. Wij overlopen met u uw project, wensen, budget en zoeken naar een passende oplossing.Zo kan u bij ons terecht voor plafonds, muren, facades, sierpleister, gyprocwerk, spuitpleisterwerken, crepi, plamuren en stucwerk, dit keer op keer met de beste kwaliteit-prijs verhouding voor stukadoorswerken.


Gevel & Isolatiewerken


De gevel is het visitekaartje van uw pand. Het kan de uitstraling en daarmee de waarde van een object maken of breken. Met uitstekende referenties als waarborg, bieden wij u alle mogelijke technieken aan met een professionele afwerking. Wij bieden u een goede service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.Van advisering tot en met uitvoering van alle gevelrestauratie, gevelreiniging, gevelonderhoud en isolatiewerkenMet isolatie bespaart u tot 30% op de energiekosten, zo verdient u een investering in isolatie binnen enkele jaren terug (gemiddeld 3-5 jaar). Na de isolatie zult u het verschil op de energierekening binnen afzienbare tijd merken.RENE CONSTRUCT beschikt over een jarenlange ervaring, deskundig personeel en past moderne technieken toe, zodat elk onderhoudsproject vakkundig wordt uitgevoerd.


+32 483 51 57 02  -  +32 474 46 45 86  -  info@reneconstruct.be  -  www.reneconstruct.be   -     Copyright @ All Rights Reserved - Designed by Sels