RAMEN EN DEUREN PVC

PVC - Ramen en Deuren

RENE CONSTRUCT is de specialist op het gebied van PVC ramen en deuren, wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten van ALUPLAST. De PVC Ramen zijn te verkrijgen in talloze verschillende kleuren of zelfs met een ‘traditioneel’ houtmotief. De meeste mensen kiezen ervoor om PVC ramen te kopen. PVC ramen zijn kunststof ramen met een lange levensduur en hoge isolatiewaarde. Dankzij de uitstekende isolatie bespaart u wel tot 20% op uw energiekosten. Daarnaast is een PVC raam over het algemeen goedkoper dan andere materialen, zoals hout en aluminium, maar biedt PVC wel minstens zoveel kwaliteit. Tot slot hebben PVC ramen een lange levensduur en zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Al met al zijn PVC ramen dus een uitstekende keuze en sluit het goed aan bij alle woonstijlen.
Aluminium - Ramen en Deuren
Aluminium ramen en deuren bieden enkele unieke voordelen ten opzichte van PVC ramen en houten ramen en hebben een zeer moderne uitstraling.wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten van ALUPROF U heeft een garantie voor stevige, maximaal geïsoleerde en onderhoudsvriendelijke ramen. Een groot voordeel van aluminium ramen en deuren is dat deze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Zo verkleurt aluminium niet door zonlicht, is het roestvrij en zal het niet barsten of kromtrekken. Hierdoor heeft u geen omkijken naar aluminium ramen. Daarnaast is het mogelijk om uw ramen compleet naar uw wensen samen te stellen. Zo zijn er aluminium ramen in honderden verschillende kleuren zodat u altijd een raam vindt dat bij de rest van uw huis past.

Garagepoorten

Bent u op zoek naar een garagedeur van uitstekende kwaliteit, op maat gemaakt voor uw situatie en met een ruime keuze in uitvoeringen? Of misschien wel een of meerdere bedrijfsdeuren. Bedrijfszeker, economisch en onderhoud vriendelijk. Kozijnen voor in uw bedrijfspand, compleet met toegangsdeuren, binnendeuren en snelroldeuren? Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen. De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar. Alle garagedeuren van RENE CONSTRUCT zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Rolluiken

U wilt een rolluik kopen met een reden: zonwering, inbraakbeveiliging, geluid dempen of een andere reden. Deze reden heeft invloed op het materiaal van uw rolluik: kunststof of aluminium. Wilt u bijvoorbeeld rolluiken om niet weg te smelten in huis wanneer de zon vol in uw woning schijnt, voor privacy en/of verduistering van uw slaapkamer? Dan volstaan kunststof rolluiken. Wilt u daarnaast ook nog profiteren van een betere isolerende werking, geluidswering en de rolluiken laten dienen als inbraakbeveiliging? Dan is het advies om te kiezen voor aluminium rolluiken. RENE CONSTRUCT levert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in ruim verschillende kleuren.