RENOVATIESPECIALISTEN

ALLE ACTIVITEITEN ONDER ÉÉN DAK.

Eletriciteitswerken tot keuring

Wij zijn de specialist in algemene elektriciteitswerken in heel vlaanderen. Al jaren staan wij in voor installatie- en herstellingswerken van al uw elektriciteitsproblemen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de elektriciteitssector is het bedrijf ontstaan. Wij bieden oplossingen voor iedereen, zowel voor particulieren, bedrijven en appartementsgebouwen.

Bezettingswerken

legt zich toe op zowel grote als kleine bezettingswerken. Ons stukadoors bestaat uit mensen met heel wat werkervaring in het pleisteren van facades, muren en plafonds, zij zorgen steeds opnieuw voor een onberispelijke afwerking van uw pleisterwerk. In het kader van een toekomstige samenwerking bezorgen wij u alvast het nodige advies met vakkennis over alle soorten pleisterwerken. Wij overlopen met u uw project, wensen, budget en zoeken naar een passende oplossing. Zo kan u bij ons terecht voor plafonds, muren, facades, sierpleister, gyprocwerk, spuitpleisterwerken, crepi, plamuren en stucwerk, dit keer op keer met de beste kwaliteit-prijs verhouding voor stukadoorswerken.

Gevel & Isolatiewerken

De gevel is het visitekaartje van uw pand. Het kan de uitstraling en daarmee de waarde van een object maken of breken. Met uitstekende referenties als waarborg, bieden wij u alle mogelijke technieken aan met een professionele afwerking. Wij bieden u een goede service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden. Van advisering tot en met uitvoering van alle gevelrestauratie, gevelreiniging, gevelonderhoud en isolatiewerken Met isolatie bespaart u tot 30% op de energiekosten, zo verdient u een investering in isolatie binnen enkele jaren terug (gemiddeld 3-5 jaar). Na de isolatie zult u het verschil op de energierekening binnen afzienbare tijd merken.

gyproc & pleisterwerken

Gyproc is een uitstekende oplossing voor een snelle, propere afwerking van zowel woonruimten als kantoren en winkels.Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Gyproc voorzetwanden en plafonds. Gyproc is ook perfect voor vochtige ruimten of ruimten die stootvast moeten zijn. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van gebogen wandconstructies tot complexe verlaagde plafonds met ingebouwde led-verlichting. Alles is mogelijk bij ons. Wij zorgen voor een onberispelijke afwerking, om zo een perfect schildersklaar eindresultaat te bekomen. Ook de pleisterwerken nemen we graag voor onze rekening. We streven de hoogste kwaliteitsnormen na en helpen met de transformatie van de ruwbouw naar een afgewerkt project .Dit is de fase die de afwerkingskwaliteit en waarde van uw project bepaalt.

DAKWERKEN

U kan bij ons in de eerste plaats terecht voor alles wat met dakwerken van hellende daken en platte daken te maken heeft. Van de dakconstructie en de timmerwerken, de isolatie, de dakbedekking en de afwerking met dakramen, koepels en regenwaterafvoer: we brengen uw dak van A tot Z in orde. We plaatsen ook zinken daken. Verder bent u eveneens bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van gevelbekleding en voor allerlei algemene renovatiewerken. We leveren kwalitatief werk dat ook op de lange termijn mooi en degelijk blijft, en dit aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

VLOER- & TEGELWERKEN

alle vloer- en tegelwerken, van fijne mozaïektegels tot XL vloeren. Een buitenterras aanleggen, een keuken of living vloeren, pur- en chapewerken, een waterdichte douche installeren, een totale badkamerrenovatie tot en met het plaatsen van infraroodverwarming: één aanspreekpunt voor de plaatsing en coördinatie van alle werken.